* Yeni Sezon Trendlerini Kaçırma * * 500 ₺ Ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo ÜCRETSİZ * * Yeni Sezon Trendlerini Kaçırma * * 500 ₺ Ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo ÜCRETSİZ * * Yeni Sezon Trendlerini Kaçırma * * 500 ₺ Ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo ÜCRETSİZ * * Yeni Sezon Trendlerini Kaçırma * * 500 ₺ Ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo ÜCRETSİZ *

    Belvü Lazer Kesim Destekli Basic Siyah Sütyen - 1217

  • Marka : Belvü
  • 600,00 TL
    339,90 TL

Belvü Lazer Kesim Destekli Basic Sütyen, rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren özel tasarımıyla dikkat çekiyor. İnce detaylarıyla göz alıcı bir görünüm sunan bu sütyen, modern kadının ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır.

Bu ürün, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, gün boyu konfor sağlar ve cildinize zarar vermez. Lazer kesim teknolojisi sayesinde pürüzsüz bir yüzey elde edilirken, destekli yapısı da doğal bir görünüm sunar. Ayrıca, geniş renk seçenekleriyle her tarza uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Belvü Lazer Kesim Destekli Basic Sütyen, vücudu sıkıca kavrar ve güvenilir destek sunar. Her adımda özgüveninizi artırırken, şıklığınızı da ön plana çıkarır. Kaliteli ve şık iç giyim ürünleri arayanların tercihi olan bu sütyen, her yaş grubundan kadının beğenisini kazanıyor.

Siz de şıklığı ve konforu bir arada arayanların tercihi olan Belvü Lazer Kesim Destekli Basic Sütyen'i keşfedin ve tarzınıza yeni bir soluk getirin

TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...